.

Valmista itsellesi vihersmoothie piristämään päivääsi.

perjantai 6. marraskuuta 2015

Unkarilainen pyttipannu


Tämän pyttipannun juju on siinä, että se paistetaan uunissa. Tämänkin ohjeen nappasin Turkulaisesta ja vähän sovelsin meille sopivaksi. Tuhti lounasruoka, johon voi käyttää edellisen päivän jämäperunat.

1 paketti pekonia
4 keitettyä munaa
6 keitettyä perunaa
1 punasipuli
pätkä purjosipulia
2 pientä tomaattia

Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen.  Paista pekoni rapeaksi ja nosta lautaselle odottamaan. Kuullota sipulit pekonin rasvassa vähän raukeiksi, älä ruskista. Viipaloi tomaatit, perunat ja kananmunat. Lado kaikki ainekset uunivuokaan tai uuninkestävälle pannulle. Paista 180 asteessa noin 15 min.

Sekoita sillä aikaa pyttipannulle sopiva sinappikastike.

1 rkl rakeista sinappia
0,5 dl vaaleaa olutta
1 rkl ruokosokeria
1 rkl oliiviöljyä
suolaa
pippuria
1 tl paprikajauhetta

Salaattia lisukkeeksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti